Privacyverklaring

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen. 

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven. 

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.     

Direct marketing

Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail of telefonisch op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen.     

Bewaarperiode persoonsgegevens

Indien u een offerte bij ons heeft opgevraagd maar u geen klant bij ons geworden bent, zullen wij uw gegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact verwijderen. Ook indien wij een offerte van u hebben ontvangen, maar wij geen klant van u zijn geworden, zullen uw persoonsgegevens uiterlijk zeven jaar na ons laatste contact worden verwijderd. Bent u wel klant bij ons geworden of wij bij u, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaar na het einde van het boekjaar waarin de overeenkomst met u volledig is uitgevoerd. De periode van zeven jaar komt overeen met de periode waarbinnen wij verplicht zijn onze administratie te bewaren voor de Belastingdienst. Na afloop van deze periode zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot onze medewerkers van de afdeling administratie, te bereiken op nummer  077-3074412 of via de mail op administratie@limex.nl. Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.  

25 mei 2018, Panningen

Meer weten over onze machines?

Neem contact met ons op

Dit zeggen tevreden klanten over ons

Limex tray- en drijverwasmachine verlaagt waterverbruik en verbetert teelthygiëne bij De Kruidenaer in Etten-Leur

Christ Monden: “Nadat ik Joep Janssen een rondleiding had gegeven in de kas en mijn wensen had gedeeld, had Joep meteen een beeld van de toepassingsmogelijkheden. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de plaatsing van de wasinstallatie waardoor wij veel water besparen.”

Verbeterde teelt hygiëne dankzij Limex tray wasmachine voor ImHofBio

Na verschillende machines te hebben getest, hebben we voor Limex gekozen. Ze gaven ons deskundig en gedegen advies tijdens het aankooptraject. Zo konden we de nieuwe machine aan onze behoeften aanpassen. Inmiddels hebben we de ervaring dat ze ook goede aftersales-service en -advies bieden. – Hansjürg Imhof

Volautomatische waslijn voor Royal De Ree Holland

“Uiteindelijk hebben wij een systeem dat de gaasbakken veel schoner wast dan de oude installatie en is de bediening van 3 personen naar 1 persoon teruggebracht.” – Joost van den Berg

Limex bakken- en traywasser bij Jungpflanzen Gernert

“De trays worden grondig gereinigd en gedesinfecteerd met Menno Florades schuim. Het wasresultaat was al snel te zien aan de betere wortelkwaliteit.” – Achim Gernert, eigenaar Gernert Jungpflanzen

Intensieve en duurzame krattenwasser voor Wijnen Square Crops

“Met deze wasser weten we zeker dat de kratten die uit de machine komen schoon en vrij van virussen en andere ziektes zijn, ze kunnen zonder risico gebruikt worden in onze processen.” – Koen Saris

Maak kennis met onze duurzame partner: PlantLab

“We zijn heel enthousiast over het wasresultaat van de Limex-machine. We delen onze plannen en werkmethode graag met een bedrijf als Limex, omdat ze net als wij duurzaamheid voorop hebben staan, en we kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking in de toekomst!” – Hans van Scheijndel

Limex ontwikkelt proces voor hygiënische reiniging van zaai trays

“Limex ontwikkelt voortdurend en voldoet zo aan onze steeds strengere eisen. We kunnen Limex met een gerust geweten aanbevelen.”- Oliver Schneider

5 Traywassers in 4 jaar bij Svenska Skogsplantor

“Onze samenwerking met Limex is erg goed verlopen. Een leverancier waarmee we graag samen blijven werken en die we aanbevelen als goede partner.” – Niclas Noord

Limex krattenwassers bij Wesselman Flowers

“In de teelt zien we cyclus na cyclus de tulpen gelijkmatig opkomen. Extra toegevoegde waarde is dat de machine TVX virus kan verwijderen. Ik kan elke tulpen kweker een Limex wasser aanbevelen.” – Joost Wesselman

Hishtil en Limex kondigen uitgebreide samenwerking aan

“Dankzij deze productieve samenwerking tussen Limex en Hishtil kunnen beide bedrijven hun klanten de beste reinigingsoplossing en gezond opkweekmateriaal bieden, zodat ze hun gewaskwaliteit en opbrengsten kunnen maximaliseren.” – Amit Dagan

Silver – onze krattenwasser partner in Chili

“Wij werken met veel plezier samen met Limex, waar alle kennis in huis is betreffende de uitdagingen op het gebied van hygiëne en waterschaarste waar wij in Chili en sommige andere regio’s mee te maken hebben.” – Martin Campos

Limex krattenwasser bij Boer Erik

“Bij andere fruittelers heb ik machines van Limex zien staan, zelfs een die al 25 jaar in gebruik is en nog steeds werkt. Op het moment dat ik investeer, vind ik het belangrijk om in kwalitatieve en goedwerkende producten te investeren die ik jarenlang kan blijven gebruiken” – Boer Erik

Karren- en traywassers Ontario Plants Propagation

“Ik ben écht groos dat wij zulke grote, intensieve karren- en traywassers krijgen” – Pieter van Dijk

Limex emmerwasser bij Veiling Holambra Brazilië

“Limex heeft met de levering van de emmerwasser volledig aan al onze verwachtingen voldaan. Limex heeft in Brazilië een tevreden klant!” – André van Kruijssen

Karrenwasser Limex draagt bij aan hygiëne WPK Vegetable Plants

“Met deze investering zijn we beter in staat om mogelijke bedreigingen van buitenaf ook echt buiten de deur te houden”, aldus Erik van der Arend – algemeen directeur bij WPK Vegetable Plants.

LCS / Royal FloraHolland Emmerwassers

“De Limex-wasmachines zijn voor LCS een onmisbare component voor een succesvolle dienstverlening!” – Jan van Hoef

Duurzame boxenwasser Scherpenhuizen

Limex leverde voor distributiecentrum Scherpenhuizen een boxenwasser, type KKW6000NS voor het duurzaam wassen van boxen waarbij het water verwarmd wordt door hoogwaardige restwarmte uit de koeling.

Limex traywasser bij Bergvik Skog Plantor

“De traywasmachine werkt geweldig en dat heeft de totale productie op de kwekerij een enorme boost gegeven. Ik kan elke bosplantproducent de Limex-traywasmachine aanraden.” – Ronny Anngren

Limex krattenwasser bij Banken Champignons

“De Limex krattenwasser voldoet aan onze hygiëne-eis (microbiologische reinheid) en heeft een droogresultaat van minder dan vier gram per kratje. Zo kunnen 5600 kratjes per uur schoon afgeleverd worden, waardoor onze levercapaciteit optimaal blijft.” – Jurgen Banken