Categorieën

Machines

Wij produceren en leveren wereldwijd wasmachines voor het reinigen van kratten, zaaitrays, emmers en transportkarren die voornamelijk ingezet worden in de tuinbouw- en sierteeltsector. Van de verkoop en verhuur van volledige krattenwasmachines tot het bieden van specifieke productonderdelen.

Krattenwassers

Moeite om je groente en/of fruit gezond en ziektevrij te houden? Of bacteriën en schimmels in de standaard en multi-light champignonkratten tegengaan? Een krattenwasmachine van Limex is dé oplossing.

Bekijk machine

Traywassers

Met onze traywasmachine zorgen we ervoor dat plantenresten en grondresten volledig verdwijnen.

Bekijk machine

Emmerwassers

Bevorder de verkoop van jouw bloemen door optimale randvoorwaarden te creëren. Het resultaat? Bloemen met een optimale vaselife in een brandschone emmer.

Bekijk machine

Karrenwassers

De karrenwasser is in staat om deense karren, CC-containers en Florakarren grondig te reinigen. Karren vrij van zand, schimmels en ziektes. 20 tot 100 karren per uur is gebruikelijk.

Bekijk machine

Klantspecifieke wasmachines

Onze standaardmodules zijn door kleine aanpassingen te doen aan te passen op jouw specifieke gewas of product. Daarmee hebben we ruim honderd reinigingsoplossingen in huis voor de groenten-, fruit- en plantensector.

Bekijk machine

Limex

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op