Service en onderhoud

Maak gebruik van onze hoogstaande service! Is jouw machine kapot, toe aan onderhoud of toe aan vervanging? Als producent kennen we onze reinigingsmachines letterlijk van binnen en van buiten. Door onze jarenlange ervaring en kennis blijft geen enkel geheim bewaard voor onze deskundige monteurs; waar je de machine ook ooit hebt gekocht of hoe oud deze ook is. Door regelmatig onderhoud te laten plegen en gebruik te maken van onze service beschik jij binnen no-time weer over schone emmers, kratten, pallets, trays en karren.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

De onderdelen die we gebruiken voor een onderhoudsbeurt zijn uitsluitend van dezelfde hoge kwaliteit als onze emmer-, kratten-, pallet-, tray-en karrenwasmachines. Met een Limex-monteur ben je verzekerd van een goede werking en een aanzienlijk verlengde levensduur van je machine.

Vraag meer informatie aan

Waarom een Limex servicemonteur?

  • Uitgebreide praktijkkennis en ervaring;
  • Servicecontract mogelijk met vervolgens 10% korting op spare parts;
  • Hoge kwaliteit onderdelen, waardoor de levensduur van jouw machine wordt verlengd;
  • Training, uitleg en support aan lokale monteurs is uiteraard ook een veelvoorkomende mogelijkheid.

Kwaliteit door toepassen van ‘Sinner Cirkel’

Met de service en onderhoud van een deskundige Limex monteur zorg je ervoor dat de kwaliteit van je machines en reinigingsprocessen hoog blijft. Bij Limex maken we gebruik van een tool die de reiniging van jouw karren, emmers, kratten en trays garandeert; de ‘Sinner Cirkel’. Deze methode draait om vier variabelen: tijd, temperatuur, kracht en chemie.

Door de vier aspecten op elkaar af te stemmen, wordt voorkomen dat één van de onderdelen overheerst en de andere drie onderdelen niet optimaal ingezet kunnen worden. Onze ervaren monteurs stellen dit zorgvuldig voor je in. Door de machine goed te poetsen en te onderhouden blijft het wasproces larenlang gelijk aan het wasproces van de eerste dag. De gezondheid van je producten behouden en beschermen is ons doel. Op deze manier waarborgen we de hoge hygiëne standaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe onze service je van dienst kan zijn? Bel ons!

Wil je graag nog meer informatie over dit onderwerp? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op