LCS / Royal FloraHolland Emmerwassers

Wij mochten drie industriële waslijnen leveren aan LCS BV. voor de wasserij bij Royal FloraHolland in Aalsmeer (de grootste bloemenveiling ter wereld). Dankzij onze emmerwassers kunnen 24/7 ieder uur 15.000 bloemenemmers gewassen, ontdaan van stickers en gedesinfecteerd worden. Hygiënisch schone emmers verlengen de vase-life van de snijbloemen. De feestelijke opening van dit indrukwekkende project vond plaats op 5 juni 2019. Met een druk op de knop openden Yme Pasma (COO van Royal FloraHolland) en Jan van Hoef (directeur van LCS) de duurzame wasserij.

Introductie

LCS BV. is een dienstverlener waaraan klanten hun volledige fustwas activiteiten outsourcen. LCS zorgt voor de investering, personele bezetting, onderhoud, rapportage enz. voor een vaste, lage, prijs per gewassen fust. Hierdoor worden vaste kosten voor de eindklant variabel. LCS ontwikkelt haar wasserijen op de meest efficiënt mogelijke manier, naadloos passend in het totale logistieke proces van haar klant. Als volwaardige partner voor de reiniging ontzorgt LCS hiermee haar klant.

LCS is een spin-off van Limex. Doordat Limex al vele jaren naar enorme tevredenheid de preferred supplier is bij Royal FloraHolland in Aalsmeer en Veiling Rhein-Maas (Straelen-Herongen) was het een logische stap voor Royal FloraHolland om het nieuwe contract aan te besteden bij LCS BV. Meer informatie over LCS BV. vind je hier: www.limexcs.eu.   

Werkwijze en behaalde resultaten / Emmerwassers

Limex heeft ruim twintig jaar ervaring met het wassen van Flora-emmers. De eisen bij het wasresultaat worden jaarlijks hoger. Bij dit project is er gekozen om vertrouwde oplossingen te combineren met moderne reiniging- en filtertechnieken. Dit heeft geresulteerd in een nóg completer wasproces, waarbij grotere capaciteiten per uur en een lager verbruik aan water, thermische energie en chemie haalbaar zijn geworden. Door continu procesparameters te bewaken en monitoren, kunnen we garanderen én aantonen dat het wasproces te allen tijde optimaal is. Uit de branche krijgen we daardoor regelmatig te horen dat de bloemenemmers zichtbaar schoner zijn!

Hoe heeft LCS de samenwerking met Limex ervaren en de emmerwassers?        

“Limex ontwikkelt haar hele bestaan al haar eigen wasinstallaties en emmerwassers en reinigt al meer dan 25 jaar bloemenemmers voor haar klanten. Daarmee weet het als geen ander wat er nodig is voor een solide en betrouwbare dienstverlening. De Limex-wasmachines zijn daarin voor LCS een onmisbare component voor een succesvolle dienstverlening!” – Jan van Hoef, Managing Director bij LCS BV. 02-09-2019

 

Opening Fustwasserij Royal FloraHolland.

 

Ook geïnteresseerd in onze machines?

Bekijk onze machines >

Mogelijk ook interessant

Emmerwassers

Emmerwassers

Bevorder de verkoop van jouw bloemen door optimale randvoorwaarden te creëren. Het resultaat? Bloemen met een optimale vaselife in een brandschone emmer.

Bekijk machine

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op