Karrenwasser Limex draagt bij aan hygiëne WPK Vegetable Plants

Eind 2019 installeerden we een karrenwasser bij WPK Vegetable Plants in Made (NL). Deze kweker van koude en warme groenteplanten loopt hiermee voorop in teelthygiëne. Nadat WPK al vele jarenlang twee Limex traywassers naar tevredenheid inzet, mochten we nu ook een karrenwasser leveren.

Plantenkarren worden in de logistieke keten door diverse bedrijven gebruikt. Omdat het vaak onbekend is waar CC karren precies vandaan komen, en omdat grond- en plantenresten op de karren achterblijven, is het belangrijk om de karren te wassen en te desinfecteren, voordat ze in gebruik worden genomen. De geleverde karrenwasser is geschikt voor het wassen en desinfecteren van CC-containers (Deense karren), Flora karren en andere plantenkarren.

“Met deze investering zijn we beter in staat om mogelijke bedreigingen van buitenaf ook echt buiten de deur te houden”, aldus Erik van der Arend – algemeen directeur bij WPK Vegetable Plants.

WPK Vegetable Plants wijdde zelf ook een artikel aan de intensivering van hun hygiënebeleid. Dit Nederlandstalige artikel lees je hier: Hygiënebeleid aangescherpt door realisatie nieuwe fustloods en karrenwasstraat

Geïnteresseerd in de machines van Limex? Bekijk onze machines

Mogelijk ook interessant

NFT-Gotenwassers

NFT-Gotenwassers

Onze NFT-gotenwassers helpen jou bij het verwijderen van plantenresten, wortelresten, algen en substraat uit jouw goten.

Bekijk machine

Traywassers

Traywassers

Met onze traywasmachine zorgen we ervoor dat plantenresten en grondresten volledig verdwijnen.

Bekijk machine

Karrenwassers

Karrenwassers

De karrenwasser is in staat om deense karren, CC-containers en Florakarren grondig te reinigen. Karren vrij van zand, schimmels en ziektes. 20 tot 100 karren per uur is gebruikelijk.

Bekijk machine

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op