Limex krattenwasser bij Banken Champignons

“Banken Champignons wil blijven voldoen aan de hoge hygiëneeisen in de champignonsector zonder dat onze levercapaciteit in gevaar komt. Daarom was investeren in een nieuwe kratwasser voor onze nieuwe locatie in Wijchen een verstandige zet.”

“De lage investeringskosten en de ‘total cost of ownership’ gaven voor ons de doorslag om met Limex in zee te gaan.”

“De reiniging van het champignonmultikratje is een integraal onderdeel van onze totale verpakkingsafdeling, waardoor er wel specifieke eisen golden voor de flexibiliteit en de output van de krattenwasser.”

“De Limex krattenwasser voldoet samen met het handlingssysteem aan onze hygiëneeis (microbiologische reinheid) en heeft een droogresultaat van minder dan vier gram per kratje. Zo kunnen 5600 kratjes per uur schoon afgeleverd worden, waardoor onze levercapaciteit optimaal blijft.”

Jurgen Banken, Banken Champignons,  Wijchen Nederland 12-04-2014

Over Banken Champignons

Banken Champignons is in 50 jaar uitgegroeid tot een van de grootste internationale spelers op het gebied van de handel en teelt in champignons, paddenstoelen en paddenstoelenspecialiteiten. Het bedrijf hecht er het grootste belang aan te voldoen aan alle kwaliteits- en reinheidseisen die bij het telen en verhandelen van champignons en paddenstoelen gelden en kan daarom verse producten op een hoog niveau garanderen.

Over Limex krattenwassers

Limex loopt al jaren voorop op het gebied van wasmachines voor kratten, trays, emmers en CC-karren. Meer informatie vind je op deze site.

 

Ook geïnteresseerd in onze machines?

Bekijk onze machines >

Mogelijk ook interessant

Krattenwassers

Krattenwassers

Moeite om je groente en/of fruit gezond en ziektevrij te houden? Of bacteriën en schimmels in de standaard en multi-light champignonkratten tegengaan? Een krattenwasmachine van Limex is dé oplossing.

Bekijk machine

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op