Limex bedrijfsopvolging door 2de generatie

Panningen, 10 januari 2019

Graag willen wij u informeren over recente ontwikkelingen in ons bedrijf.

Dertig jaar geleden stond ik, Jan Janssen, als oprichter aan de wieg van Limex. In de periode daarna groeide mijn bedrijf uit tot een toonaangevende internationale aanbieder van wasmachines voor het reinigen van kratten, trays en emmers voor de food en agro sector. Mijn vrouw en ik hebben een gezonde en brede basis gelegd om als bedrijf verder te kunnen groeien. Inmiddels is het tijd voor nieuwe energie in het bedrijf. Ik ben dan ook blij en verheugd u mee te delen dat mijn zoon Joep het bedrijf heeft overgenomen. Limex blijft op die manier een familiebedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst hiermee is gewaarborgd.

Kernwaarden

Begin 2018 werd Limex Cleaning Solutions opgericht (LCS B.V.) dat zich, onder leiding van Jan van Hoef, richt op de dienstverlening werkzaamheden. Op dat moment trad Joep aan als algemeen directeur bij Limex Machine Exploitatie BV, de machinebouw tak. Joep: “De kernwaarden, namelijk het leveren van degelijke kwaliteitsmachines en goede service, heb ik van mijn ouders met de paplepel meegekregen. Deze waarden blijf ik uitdragen.”

Onder Joep is Limex zich steeds meer gaan profileren als de meest professionele aanbieder van reinigingsmachines voor de tuinbouwsector en sierteelt. Joep is voornemens deze koers voort te zetten: “Ik zie voor Limex veel kansen weggelegd in de tuinbouw en sierteelt en ga daar de nadruk op leggen. Het is ook de sector waarin we de afgelopen jaren veel kennis hebben opgedaan en echt waarde toevoegen.”

Wat betekent dit voor u?

De kwaliteit en service van onze producten en dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent, op hoog niveau. Daarnaast blijven we werken aan innovatieve oplossingen voor het reinigen van trays, emmers en kratten. De beoogde groei in de tuinbouwsector gaat ook steeds meer over de landsgrenzen plaatsvinden. Onze jarenlange ervaring geeft Limex op dat gebied een flinke voorsprong.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en bedanken u voor het tot nu toe in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar voorzetting van onze verdere samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Limex Machine Exploitatie B.V.
Jan Janssen en Joep Janssen

Lees ook deze nieuwsberichten

Limex onderzoekt diverse wasprocessen en verwijdert succesvol Fusarium Oxysporum uit oogstkratten en zaaitrays

Limex onderzoekt diverse wasprocessen en verwijdert succesvol Fusarium Oxysporum uit oogstkratten en zaaitrays

Na het ontwikkelen van succesvolle reinigingsmethodes voor verwijdering van het TVX virus, ToBRFV en CGMMV virussen, onderzocht Limex deze zomer op eigen initiatief diverse wasprocessen om Fusarium Oxysporum te verwijderen uit oogstkratten en zaaitrays.

Lees verder

6 redenen om een krattenwasmachine of traywasmachine te huren

6 redenen om een krattenwasmachine of traywasmachine te huren

Onze senior account manager, Gertie Rongen, en sales engineer, Bart Bovee, geven 6 redenen om een wasmachine te huren!

Lees verder

Het belang van goed onderhoud

Het belang van goed onderhoud

Grondig en nauwkeurig onderhoud van een wasser zorgt ervoor dat de machine optimaal blijft presteren en lang meegaat. Paul geeft je tips!

Lees verder

Bekijk hier ons volledige nieuwsoverzicht