Limex bedrijfsopvolging door 2de generatie

Panningen, 10 januari 2019

Graag willen wij u informeren over recente ontwikkelingen in ons bedrijf.

Dertig jaar geleden stond ik, Jan Janssen, als oprichter aan de wieg van Limex. In de periode daarna groeide mijn bedrijf uit tot een toonaangevende internationale aanbieder van wasmachines voor het reinigen van kratten, trays en emmers voor de food en agro sector. Mijn vrouw en ik hebben een gezonde en brede basis gelegd om als bedrijf verder te kunnen groeien. Inmiddels is het tijd voor nieuwe energie in het bedrijf. Ik ben dan ook blij en verheugd u mee te delen dat mijn zoon Joep het bedrijf heeft overgenomen. Limex blijft op die manier een familiebedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst hiermee is gewaarborgd.

Kernwaarden

Begin 2018 werd Limex Cleaning Solutions opgericht (LCS B.V.) dat zich, onder leiding van Jan van Hoef, richt op de dienstverlening werkzaamheden. Op dat moment trad Joep aan als algemeen directeur bij Limex Machine Exploitatie BV, de machinebouw tak. Joep: “De kernwaarden, namelijk het leveren van degelijke kwaliteitsmachines en goede service, heb ik van mijn ouders met de paplepel meegekregen. Deze waarden blijf ik uitdragen.”

Onder Joep is Limex zich steeds meer gaan profileren als de meest professionele aanbieder van reinigingsmachines voor de tuinbouwsector en sierteelt. Joep is voornemens deze koers voort te zetten: “Ik zie voor Limex veel kansen weggelegd in de tuinbouw en sierteelt en ga daar de nadruk op leggen. Het is ook de sector waarin we de afgelopen jaren veel kennis hebben opgedaan en echt waarde toevoegen.”

Wat betekent dit voor u?

De kwaliteit en service van onze producten en dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent, op hoog niveau. Daarnaast blijven we werken aan innovatieve oplossingen voor het reinigen van trays, emmers en kratten. De beoogde groei in de tuinbouwsector gaat ook steeds meer over de landsgrenzen plaatsvinden. Onze jarenlange ervaring geeft Limex op dat gebied een flinke voorsprong.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en bedanken u voor het tot nu toe in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken uit naar voorzetting van onze verdere samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Limex Machine Exploitatie B.V.
Jan Janssen en Joep Janssen

Lees ook deze nieuwsberichten

Collega gezocht: Projectleider Engineering

Wij zijn op zoek naar versterking! We zoeken een communicatieve engineer die samen met ons praktische oplossingen gaat realiseren.

Lees verder

Limex schuim desinfectie module is doorontwikkeld voor plantenkarren

Schuim verlengt de tijd dat het middel in contact is met het oppervlak van de kar intensief. Het blijft daarmee veel langer effectief. Overtollige schuim in deze unit wordt opgevangen en hergebruikt, hierdoor wordt circa 20% van het middel bespaart.

Lees verder

Karrenwasser Limex draagt bij aan hygiëne WPK Vegetable Plants

“Met deze investering zijn we beter in staat om mogelijke bedreigingen van buitenaf ook echt buiten de deur te houden”, aldus Erik van der Arend – algemeen directeur bij WPK Vegetable Plants.

Lees verder

Bekijk hier ons volledige assortiment