Jaarlijks nemen onze collega’s samen deel aan Venlo Stormt; want wij zijn niet bang voor vuil

De Limex familie

Onze medewerkers maken Limex. Wij zijn één grote familie zonder overbodige managementlagen die altijd voor elkaar klaar staat. Bij ons krijgt iedereen de kans om te excelleren en zichzelf te ontwikkelen. De één vanuit een ontembare passie voor techniek; de ander vanuit de absolute drang om iedere uitdaging van onze klanten op te lossen; weer een ander vanuit de wil om onze relaties compleet te ontzorgen. Wij zijn wereldwijd actief, maar zullen nooit vergeten waar we vandaan komen.

Samen zorgen wij ervoor dat de klant altijd op de eerste plaats staat. Onze pro-actieve houding, de kennis van de markt en de combinatie van verschillende talenten binnen ons team, zorgen er gezamenlijk voor dat wij de markt optimaal kunnen bedienen.  Wij zetten altijd net dat stapje extra, voor een maximalisering van jouw resultaat.

Wist je dat Limex een erkend leerbedrijf is?

Wij bieden studenten en stagiaires de kans om eigen talenten verder te ontwikkelen. Dus ben jij op zoek naar een praktijksituatie voor jouw onderzoek of wil je graag een stageplek binnen een technisch bedrijf?. Bij Limex geven we je graag de ruimte. Neem contact met ons op via pz@limex.nl over de mogelijkheden.

Limex is een erkend leerbedrijf
Kostenbesparende oplossingen
Verwijderen van virussen
Oerdegelijke Nederlandse machines
Elimineren van schimmels

Wil jij ook onderdeel worden van de Limex-familie?

Bekijk onze vacatures