• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Over Limex

 

De markt voor meermalige transportverpakkingen blijft in ontwikkeling. Er ontstaan nieuwe soorten verpakkingen die om een creatieve wasoplossing vragen. Daarnaast nemen de reinheidseisen aan verpakkingen en de controle hierop steeds meer toe als gevolg van een toenemend kwaliteitsbewustzijn en strengere hygiëne-eisen.  Deze ontwikkelingen vragen om specifieke deskundigheid op het gebied van reinigingsprocessen. En daarmee ontstaat een toenemende behoefte aan de ondersteuning van een specialist.

Dat is exact wat u van Limex mag verwachten. Voor ons betekent reiniging namelijk méér dan alleen schoon. We zetten onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in om voor u als klant de best passende wasoplossing te bepalen.  Het doel is om u een optimale ondersteuning te bieden die de hoogste kwaliteit tegen de laagste en meest flexibele kosten garandeert.

Historie

Limex (Limburgse machine-exploitatie) werd in 1990 opgericht door J.S.I. Janssen.  Er werd gestart met het reinigen van groentekisten op verschillende veilingen zowel in Nederland alsook in Duitsland.  Hiervoor werd gebruik gemaakt van mobiele wasinstallaties. Na enkele jaren werden de oorspronkelijke wasmachines vervangen door kleinere en compactere machines die gemakkelijk verplaatsbaar waren. Hierdoor konden meer klanten bediend worden.

DCF 1.0

Met name bij telers in de groenten- en plantensector groeide de naamsbekendheid. In 1993 begon Limex met de eigen productie van wasmachines. In die periode ontstond er bij een aantal klanten de behoefte aan een georganiseerde wasdienst. Limex speelde hier op in door op de klantlocatie wasprocessen in te richten voor de reiniging van meermalige verpakkingen. Bij het inrichten van de installaties werd rekening gehouden met de wensen van de klant op het gebied van product, reinheidseisen en capaciteit. 

Ambitie

Limex wil uitgroeien tot een gerenommeerd dienstverlener die de reiniging van herbruikbare verpakking van haar klanten als haar taak ziet. Daarbij haar processen duurzaam en continue verbeterend inricht.

 

Reacties zijn gesloten.