Ons team kan altijd extra versterking gebruiken in onze strijd tegen verspilling en vóór groei en bloei

Werken bij Limex

Een ontembare passie voor techniek? Zorg jij ervoor dat onze klanten keer op een keer verbluft worden met jouw oplossingen voor hun persoonlijke uitdagingen? Of ben jij het toptalent van morgen dat vandaag al op zoek is naar een uitdagende stageplek?

Ons team kan altijd extra versterking gebruiken in onze strijd tegen verspilling en vóór groei en bloei. Wij zorgen er iedere dag opnieuw voor dat de Limex-klanten op verantwoorde wijze het maximale uit onze planeet kunnen halen. Zodat ook opvolgende generaties in de toekomst de gevolgen gaan ervaren van onze daden. Kom er samen met ons werk van maken en wordt onderdeel van de Limex-familie.

Stageplek beschikbaar: wij leiden graag jeugdig talent op!

Limex biedt een extra stageplek aan voor een MBO4 mechanisch of mechatronisch monteur. Dit doen we o.a. om tegemoet te komen aan een regionaal tekort aan stageplaatsen.

We spelen graag een bepalende rol in goede opleidingen voor onze jongeren door hen te ondersteunen in een uitdagende stageplek. Daarnaast vinden we het ook gewoon heel tof om jongeren op te leiden. Stagiaires van nu zijn de monteurs van de toekomst en die hebben we hard nodig!

Ben of ken jij iemand die een dergelijke stageplek zoekt bij een innoverend familiebedrijf? Neem dan contact op met Paul Mc Cann via telefoon: +31 (0)7 730 744 12 of mail: paulmccann@limex.nl.

Wist je dat Limex een erkend leerbedrijf is?

Wij bieden studenten en stagiaires de kans om eigen talenten verder te ontwikkelen. Dus ben jij op zoek naar een praktijksituatie voor jouw onderzoek of wil je graag een stageplek binnen een technisch bedrijf?. Bij Limex geven we je graag de ruimte. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Limex is een erkend leerbedrijf

Meer weten over onze machines?

Neem contact met ons op