SCHONE AARDBEIENTRAYS VOOR UW AARDBEIENPLANTEN

Bij het opkweken van jonge aardbeienplanten in aardbeien-/Batotrays, speelt hygiëne een belangrijke rol. U wilt uw planten in topconditie houden en voorkomen dat ziektes en schimmels, zoals fytoftora, deze aantasten. Dit schimmel vormt sporen die in de grond of in besmet materiaal kunnen overleven.

Hoe voorkomt u ongewenste ziekmakers in uw producten? Dat begint bij schone trays voor elke teelt. Die realiseert u met de traywasinstallatie van Limex.

De oplossing: de traywasmachine

Speciaal voor de reiniging van uw aardbeien-/Batotrays, ontwikkelde Limex de traywasmachine.

 

Deze wasmachine is te gebruiken met voorwas (hogedruk) en hoofdwas (heet water). Na het wasproces zijn uw producten vrij van schimmels en bacteriën. Uw trays zijn weer klaar voor gebruik. Afhankelijk van uw wensen, levert Limex een machine met een capaciteit tot 200 tot 1000 stuks per uur.

Voordelen voor de aardbeienplantenkweker

Het gebruik van de Limex traywasser heeft diverse voordelen, zoals:

• Schone Batotrays, vrij van en schimmels, grondresten en plantenresten

• Eenvoudig zelf schoon te houden

• Energiebesparende instelling door circuleren van water, thermische energie en eventuele reinigingsmiddelen

Kistenwasmachine te huur

En wist u dat u onze machines ook kunt huren? Een prettige bijkomstigheid bij een seizoensgebonden product.

Wilt u schone aardbeientrays?

Bel ons op +31 (0)773074412, of stuur een e-mail naar sales@limex.nl. We denken graag met u mee.

Waarom Limex?
Limex heeft meer dan 32 jaar ervaring met de reiniging van herbruikbare verpakkingen voor de groenten- en plantensector. In die periode heeft onze kennis van het wasproces niet stilgestaan. Limex weet wat er speelt en kent uw uitdagingen. Onze oplossing is daarom altijd afgestemd op uw specifieke situatie.
Wasprocessen verbeteren door ontwikkeling en innovatie
Limex onderzoekt op eigen initiatief of verbeteringen in het was proces mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van schuimend desinfectiemiddel om een langere inwerktijd te realiseren. Zie hier de film.
Kan chemie in te toekomst worden uitgesloten? Bijvoorbeeld voor het verwijderen van virussen? Lees dit artikel uit Greenity.
FOTOGALERIJ LIMEX AARDBEIENTRAYS