Stephan: “bij Limex is de vlam aangewakkerd om me te ontwikkelen.”

Stephan Hendriks is afgelopen jaar op ZZP basis intensief betrokken geweest bij een aantal grote machinebouw projecten. Als monteur bouwde en testte hij volledige machines van A tot Z. 23 december was (voorlopig) zijn laatste werkdag bij Limex. Wij gaan zijn energie, leergierigheid en hands-on aanpak zeker missen. Gelukkig sluit Stephan zich daar bij aan: 

“Het is moeilijk om te zeggen wat ik het leukste vond, want alles was leuk. Als ik iets moet noemen, is het dat ik bij Limex mijn interesse heb ontdekt voor het elektrische gedeelte van de machine. Dat vond ik een hele toffe uitdaging; bij Limex is de vlam aangewakkerd om me daarin te ontwikkelen. En natuurlijk dat we volledige machines hebben gebouwd. Het is een toffe baan voor een monteur; je vervalt niet in een sleur omdat je werkzaamheden afwisselend zijn en je bij klanten over de vloer komt. Zelfs in het buitenland!”

Bij de vraag waar hij het meest trots op is, zegt hij: “Dat ik de kans heb gekregen om de leiding te nemen op de werkplaats. Ik heb de ontwikkeling van vier machines voor één klant begeleid. Als ZZP’er die onderaan is begonnen als mechanische monteur, naar een leidinggevende rol in de werkplaats… Dat is echt prachtig. Mooi dat ik mezelf zo mocht ontwikkelen.”

“Limex heeft mij afgelopen jaar de kans gegeven om te investeren in vakkennis. Het originele plan was om tijdelijk bij Limex te werken. Echter, twee ervaren krachten vielen weg, dus ik ben blijven plakken. Dat was fijn voor ons beiden; ik had nog genoeg te leren en ik kon ze uithelpen. In de toekomst, als ze hulp nodig hebben, dan kunnen ze me altijd bellen!” En daar laten we geen gras over groeien. We hebben Stephan gevraagd voor een nieuwe opdracht in het voorjaar waar hij natuurlijk volmondig ‘ja’ op zei!

Ten slotte voegt hij er nog aan toe: “Limex is een familiair bedrijf en dat merk je ook aan hoe we met elkaar omgaan. We zijn allemaal gelijk en we werken samen om het beste resultaat te leveren. We helpen elkaar echt ontwikkelen.”

Bedankt voor je mooie woorden Stephan!

Mogelijk ook interessant

Uitbreiding bij Box Cleaning Service: nieuwe locatie én nieuwe krattenwasser

Uitbreiding bij Box Cleaning Service: nieuwe locatie én nieuwe krattenwasser

Luc Vrenken: “We werken al jaren tot volle tevredenheid samen. Ik heb veel wassers in de praktijk zien draaien, maar door de robuuste bouwwijze van Limex blinken ze echt uit.”

Bekijk case

Limex tray- en drijverwasmachine verlaagt waterverbruik en verbetert teelthygiëne bij De Kruidenaer in Etten-Leur

Limex tray- en drijverwasmachine verlaagt waterverbruik en verbetert teelthygiëne bij De Kruidenaer in Etten-Leur

Christ Monden: “Nadat ik Joep Janssen een rondleiding had gegeven in de kas en mijn wensen had gedeeld, had Joep meteen een beeld van de toepassingsmogelijkheden. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de plaatsing van de wasinstallatie waardoor wij veel water besparen.”

Bekijk case

Duits familiebedrijf maakt switch van tomatenteelt naar sla op water met hulp van Limex drijverwasmachine

Duits familiebedrijf maakt switch van tomatenteelt naar sla op water met hulp van Limex drijverwasmachine

“Het is prettig dat de lijnen kort zijn,” vertelt Dhr. Leo Berghs Trienekens. “Je kan gewoon binnenlopen in de fabriek.” Hij heeft uitgebreid de drijverwasmachines kunnen bekijken en testen. “Dat vergroot het vertrouwen voor de aankoop. En zolang je de machine goed schoonhoudt, is er eigenlijk geen onderhoud nodig. We waarderen de professionele en persoonlijke aanpak van Limex”.

Bekijk case

Wij vertellen je graag persoonlijk alles over de maatwerkoplossingen van Limex bij jouw vraagstuk.

Neem contact met ons op