• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Limex-machine bij pluimveetransportbedrijf

Limex krattenwasmachine bij pluimveetransportbedrijf

Limex heeft een nieuwe machine geleverd aan pluimveetransportbedrijf Broekman BV uit Haler. De machine gaat het bedrijf helpen met de reiniging van kratten die gebruikt worden voor het vervoer van levend pluimvee.

Kratten reinigen als wapen tegen ziektes

Dat hygiëne van vitaal belang is in vrijwel elke bedrijfssector is een feit. Bedrijven die met de transport van pluimvee werken vormen hierop geen uitzondering.  Goede hygiëne voorkomt immers onder meer de verspreiding van ziektes. Naast de reiniging van vrachtwagens en bedrijfskleding is de reiniging van de kratten waarin het pluimvee wordt vervoerd van cruciaal belang. Als expert in de reiniging van meermalige transportverpakkingen helpt Limex pluimveetransportbedrijven als Broekman BV met het automatiseren van juist dat laatste.

In dit filmpje is te zien hoe de voorreiniging van de kratten voorheen handmatig gebeurde. Met de introductie van de nieuwe Limex-machine is dat proces volledig geautomatiseerd. Zo is Broekman BV zeker van een efficiënte en hygiënische reiniging van haar kratten.

 

Reageren is niet mogelijk