SCHONE KISTEN VOOR UW ASPERGES

Een hoge kwaliteit van uw asperges hangt onder andere af van een goede bedrijfshygiëne. Het schoonhouden van kratten en kisten is daarom een must. U voorkomt hiermee ziektes en schimmels.

Daarvoor hebben wij een oplossing: de krattenwasmachine!

De oplossing: de krattenwasmachine

Speciaal voor de reiniging van uw aspergekisten, -kratten en andere meermalige transportverpakkingen ontwikkelde Limex de krattenwasmachine. Deze compacte krattenwasser kenmerkt zich door haar:
• Compacte formaat
• Constante wasresultaat
• Eenvoudige bediening
• Geschiktheid voor zand
• Geschiktheid voor aantallen van 200 tot 1200 kratten per uur

Voordelen voor de aspergekweker

Wilt u uw eindproduct leveren en presenteren in schone kisten en bakken? Dan is het huren of kopen van een compacte kratwasinstallatie een verstandige zet.
Voor u betekent dit:
• Hygiënisch schone bakken en transportverpakkingen
• Zandvrije bakken en kratten
• Bakken vrij van schimmels en ziektes
• Eenvoudig wasproces

Kistenwasmachine te huur

En wist u dat u onze machines ook kunt huren? Een prettige bijkomstigheid bij een seizoensgebonden product.

Wilt u schone kratten?

Bel ons op +31 (0)773074412, of stuur een e-mail naar sales@limex.nl. We denken graag met u mee.

Waarom Limex?
Limex heeft meer dan 32 jaar ervaring met de reiniging van herbruikbare verpakkingen voor de groenten- en plantensector. In die periode heeft onze kennis van het wasproces niet stilgestaan. Limex weet wat er speelt en kent uw uitdagingen. Onze oplossing is daarom altijd afgestemd op uw specifieke situatie.
Wasprocessen verbeteren door ontwikkeling en innovatie
Limex onderzoekt op eigen initiatief of verbeteringen in het was proces mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van schuimend desinfectiemiddel om een langere inwerktijd te realiseren. Zie hier de film.
Kan chemie in te toekomst worden uitgesloten? Bijvoorbeeld voor het verwijderen van virussen? Lees dit artikel uit Greenity.
Duitse markt
Limex leverde reeds vele tientallen compacte kistenwassers bij aspergekwekerijen in Duitsland. Voor onze wassers kunt u in Duitsland ook terecht bij onze partner Spargelmesser Firmenich. www.firmenich.de
Asperge Gilde Peel en Maas
Limex is gelegen in het hart van de aspergebranche in Nederland. Onze gemeente, Peel en Maas, is veruit de grootste aspergegemeente in Nederland. Limex steunt het Asperge Gilde Peel en Maas. Dit collectief brengt lokale aspergekwekers bij elkaar om kennis uit te wisselen en samen te werken op het gebied van marketing. Neem eens een kijkje op www.aspergegildepeelenmaas.nl
FOTOGALERIJ LIMEX ASPERGEKISTEN