• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Retail en Food

vlees e2Limex heeft een installatie ontwikkeld die u een prima reinigingsresultaat biedt tegen de laagste kosten per draaiuur.  Ons uitgangspunt is dat het proces niet meer dan nodig energie, chemie en water mag vragen en dat we dit op een zo efficiënt mogelijk wijze gebruiken.  Ook bieden wij oplossingen om gelijktijdig uw pallets en palletboxen te reinigen.

Onze installaties zijn ontworpen om de vervuiling optimaal te kunnen verwijderen en verwerken. Zo hebben we een separate aanpak voor de verschillende vervuilingssoorten als bloed, eiwitten, vetten, stickers of combinaties hiervan. Onze wasbaden worden continue zowel grof als fijn gefilterd om het aantal vervuilingseenheden in afvalwater te beperken en uw badwater een lange standtijd te geven.   Dit alles resulteert in een optimaal proces welke een krat of kist voortbrengt die voldoet aan uw hygiëne eisen op gebied van ATP kratcontrole en afdruktesten die het totaal kiemgetal bepalen.

DSC06445-1600

DSC06442-1600

U heeft bij ons de keuze op welke wijze u dit wenst te implementeren. Kijkt u eens op onze pagina Diensten voor de mogelijkheden, of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Reacties zijn gesloten.