• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Duurzame reiniging van uw kratjes, boxen of emmers

Limex ontwerpt, ontwikkelt en bouwt kwaliteitsmachines voor de reiniging van meermalige transportverpakkingen. Deze machines, geschikt voor de reiniging van onder meer kratten, bakken, pallets en emmers, kenmerken zich door hun duurzaamheid. Een Limex-wasmachine wordt met grote zorg en aandacht gebouwd voor elk product, elk reinigingsvraagstuk en locatie. Limex-machines worden inmiddels al decennia succesvol ingezet in alle delen van de wereld.

Betrouwbare reiniging wereldwijd inzetbaar

Duurzaamheid en betrouwbaarheid gaan bij Limex hand in hand. Limex-machines worden met de grootst mogelijke aandacht gebouwd uit slijtvaste materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor storingen en gaan ze jaren onvermoeibaar mee, op elke locatie en voor elk type meermalige transportverpakking.

Het Chileense Unifrutti, een producent en exporteur van onder meer appels, kersen, druiven, kiwi’s en diverse citrusvruchten, kocht onlangs haar tweede Limex machine. Dit bijna 20 jaar nadat ze de vorige machine, die overigens nog steeds in gebruik is, aankochten. Dit tekent de bestendigheid van onze machines.

Een ander bijzonder voorbeeld van de inzet van een Limex-machine is de bloemenemmerwasmachine (t1500) die sinds 2012 gebruikt wordt door Finlays in Kenia. Via onze dealer UFO-supplies belandde deze machine, die uitblinkt door minimaal waterverbruik, eenvoudige installatie en microbiologische reiniging, bij de Keniaanse vestiging van deze bloemengigant (klik hier voor een testimonial van Finlays Kenia).

Limex T1500 Emmerwasmachine

Occasions voor de reiniging van bloembollenbakken

Ook de firma Warmerdam, een tulpen- en leliekwekerij uit Someren, zocht een betrouwbare en stabiele machine. Warmerdam, een van de grotere Tulpenleveranciers van Nederland, besloot enkele jaren geleden om het bedrijf volledig te automatiseren om haar klanten beter te kunnen bedienen. Dit betekende echter dat voor het reinigen van bollenbakken een machine moest komen die de toegenomen productie kon bijbenen. De keuze viel daarbij op een Limex-occasion.

De machine die Warmerdam nu dagelijks gebruikt is een mooi voorbeeld van hoe een gebruikte Limex-machine nog jaren uitstekend kan functioneren en grote volumes aan kratten, boxen, emmers of meer aankan. Limex geeft gebruikte machines een tweede leven. Kijk hier voor meer informatie over Limex ocassions.

Interesse in een Limex-machine? Klik hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.