• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Bloemen en planten

Puraflow wasinstallatie

Limex biedt u de unieke combinatie van gereinigde bloemenemmers en langdurige desinfectie met Clean Touch van Chrysal *. Het Clean Touch concept is een gloednieuwe manier om bloemenemmers te desinfecteren. Na het wasproces in de Limex machine wordt de binnenkant van uw emmers nagespoeld met het Clean Touch desinfectiemiddel, dat zich hecht aan de wand van de emmers.

Het is bewezen dat dit desinfectiemiddel de groei van bacteriën voorkomt tot wel vier weken nadat het aangebracht is. De groei van deze bacteriën zorgt er anders voor dat de vaten van bloemen en planten verstopt raken en dit reduceert de standtijd en groei. Desinfectie met Clean Touch voorkomt dit.

De Limex-oplossing is getest en ontwikkeld in nauwe samenwerking met Chrysal. Dit heeft geleid tot een machine die perfect is uitgerust om uw bloemenemmers of andere herbruikbare potten, kratten of trays te reinigen. De machine kan indien gewenst natuurlijk ook met andere desinfectiemiddelen worden uitgerust.

De puraflow-installatie bestaat uit:

  • De wasinstallatie in volledige RVS uitvoering
  • Instelbare boven- en zijgeleiding om verschillende maatvoeringen emmers te reinigen
  • Een desinfectieunit achter de wasinstallatie voorzien van flowdosering

U kunt bij Limex kiezen om de reinigingsinstallatie te huren of te kopen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de reiniging volledig aan ons uit te besteden ,waarbij we dit inrichten op uw locatie. Mocht u specifieke vragen en/of wensen hebben, laat het ons dan gerust weten. Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Aanvraagbutton2


* Ook andere desinfectiemiddelen blijven toepasbaar in dit systeem

Reacties zijn gesloten.