• Limex biedt oplossingen voor de reiniging van uw kratten, fust, emmers en andere meermalige transportverpakkingen.

Aspergeseizoen ’17: schone kratten voor goede asperges

Met de stijgende temperaturen in het voorjaar schieten ook de asperges weer uit de grond. Het begin van het nieuwe aspergeseizoen betekent ook voor Limex extra activiteit. Bij het telen,  verwerken en vervoeren van asperges worden immers kratten en kisten gebruikt.

Schone kratten een must voor asperges

Het schoonhouden van deze transportdragers is een must, om ziektes en schimmels te voorkomen. Zo blijft de kwaliteit van de asperges op peil. Helaas is het handmatig schoonhouden van deze meermalige transportverpakkingen een tijdrovend karwei. Daarom zijn de krattenwasmachines van Limex een uitstekend alternatief. De Teco en Teco-H (klik voor uitgebreide informatie) zijn voorbeelden van professionele Limex-machines. Deze zijn bij uitstek geschikt zijn voor het eenvoudig, snel en hygiënisch reinigen van alle kisten, kratjes en andere meermalige transportverpakkingen. Voor grotere volumes is er ook de t1801 (klik hier voor uitgebreide informatie).

Deze machines zijn aan te schaffen, maar zijn uiteraard ook op seizoensbasis te huur (nu speciale actieprijzen voor huur op aanvraag).

Limex Teco-H asperges kratten

Op de Duitse aspergemarkt werkt Limex nog altijd nauw samen met Firmenich (zie eerder artikel hier). Spargelmesser Firmenich is al jaren een bekende naam onder aspergetelers in Duitsland en daarbuiten. Als marktleider op het gebied voor aspergeteeltbenodigdheden biedt deze groothandel, behalve alle basisartikelen als handschoenen of vershoudzakken, ook de Limex machines type Teco en T1500E aan.

Reacties zijn gesloten.