Limex & Firmenich

Limex & Firmenich

 

Een leverancier voor de aspergeteelt moet uiteraard al uw basisbenodigdheden aanbieden, maar wat als ze nog een stap verder gaan? Onze partner Spargelmesser Firmenich in Solingen, Duitsland, biedt naast een breed basisassortiment ook onze kistenwasmachines aan.

Spargelmesser Firmenich is al jaren een bekende naam onder aspergetelers in Duitsland en daarbuiten. Als marktleider op het gebied voor aspergeteeltbenodigdheden biedt deze groothandel behalve alle basisartikelen als handschoenen of vershoudzakken ook de Limex machines type Teco en T1500E aan.

Deze professionele kistenwasmachines maken het reinigen van alle kisten, kratjes en andere meermalige transportverpakkingen tot een eenvoudige klus met een uitstekend en hygienisch schoon resultaat. Investeren in schone transportdragers resulteert in een beter eindproduct, en dat is waar het toch uiteindelijk allemaal om draait.

Op dit moment worden weer een aantal machines gebouwd om zo direct aan de vraag te kunnen voldoen.

LEES OOK DEZE NIEUWSBERICHTEN