Limex levert nieuwe machine aan Banken Champignons

Limex levert nieuwe machine aan Banken Champignons

“Banken Champignons wil blijven voldoen aan de hoge hygiëneeisen in de champignonsector zonder dat onze levercapaciteit in gevaar komt. Daarom was investeren in een nieuwe kratwasinstallatie voor onze nieuwe locatie in Wijchen een verstandige zet. De lage investeringskosten en de ‘total cost of ownership’ gaven voor ons de doorslag om met Limex in zee te gaan.”

“De reiniging van het champignonmultikratje is een integraal onderdeel van onze totale verpakkingsafdeling, waardoor er wel specifieke eisen golden voor de flexibiliteit en de output van de waslijn. De Limex krattenwasser voldoet samen met het handlingssysteem aan onze hygiëne-eis (microbiologische reinheid) en heeft een droogresultaat van minder dan vier gram per kratje. Zo kunnen 5600 kratjes per uur schoon afgeleverd ” Jurgen Banken, Banken Champignons

Over Banken Champignons Banken Champignons is in 50 jaar uitgegroeid tot een van de grootste internationale spelers op het gebied van de handel en teelt in champignons, paddenstoelen en paddenstoelenspecialiteiten. Het bedrijf hecht er het grootste belang aan te voldoen aan alle kwaliteitsen reinheidseisen die bij het telen en verhandelen van champignons en paddenstoelen gelden en kan daarom verse producten op een hoog niveau garanderen.

LEES OOK DEZE NIEUWSBERICHTEN